Font de Tita i Parc Eòlic

Aquesta ruta ens permet descobrir l’interior del terme del Perelló per camins boscosos amb molt d’encant. L’itinerari passa per la Font de Tita, per la gran Bassa de la Collada, la cresta de les muntanyes del Parc Eòlic de les Calobres i, finalment, la Bassa de les Comes. Un recorregut complet i que permet gaudir d’unes vistes panoràmiques des del Delta de l’Ebre fins a Tivissa i Móra.

Distància: 19 km

Durada: 2h 30'

Desnivell: 426 m

Dificultat: Moderada

Circular: Sí

L’exigència de la ruta és moderada, ja que tot i no tenir dificultats tècniques, hi ha pendents considerables, però per altra banda la facilitat de seguir el camí correcte facilita l’excursió.
Iniciem la ruta des del Pavelló Municipal del Perelló i ens dirigim cap a la zona alta de la població, en direcció a la Font de Tita. A partir d’aquest punt trobaràs diferents senyalitzacions que t’ajudaran a no desviar-te del camí. Els trams més durs són el pendent asfaltat que hi ha passat la Font de Tita i també el tram de terra entre la Bassa de les Collades fins als molins de vent. A causa de les particularitats del terreny, recomanem fer la ruta amb una bicicleta de BTT.
Previous
Next