La Bassa de l’Espinal

La Bassa de l’Espinal és un lloc ideal per connectar completament amb la natura i gaudir d’un recorregut tranquil i perfectament adaptat per anar amb bicicleta. A més, també hi ha una zona habilitada de pícnic i un lloc reservat per deixar les bicicletes, ideal per descansar de la ruta i gaudir de l’entorn natural.

Distància: 12 km

Durada: 1h 30'

Desnivell: 108 m

Dificultat: Fácil

Circular: Sí

És un itinerari molt recomanat per fer amb família, ja que no es requereix gaire temps per fer-la ni tampoc demana una alta condició física. La sortida s’inicia des del Pavelló Municipal, des d’allà ens dirigim cap a l’entrada Nord i una vegada arribem al Polígon Industrial, ens desviem per la carretera vella que uneix El Perelló amb l’Ametlla de Mar.
Quan trobem una triple bifurcació, agafarem la desviació que segueix recte, a partir de llavors aconsellem orientar-se amb les senyalitzacions dels rètols o bé amb el track. La ruta contempla un itinerari circular per explorar altres paisatges, però si es prefereix, es pot tornar pel mateix camí per on s’ha vingut i estalviar quilòmetres.