Les Platges del Perelló

Aquest itinerari permet conèixer la zona de costa del Perelló pel famós Camí de Ronda del GR-92. Descobriràs les platges i cales verges del terme mentre pedaleges entre oliveres i pins del mediterrani, a més, si et ve de gust, sempre tens la possibilitat de baixar a refrescar-te a alguna d’elles. El recorregut és circular i s’inicia i s’acaba a la població del Perelló.

Distància: 16.7 km

Durada: 2h

Desnivell: 207 m

Dificultat: Moderada

Circular: Sí

Aquesta ruta, tot i considerar-se de dificultat moderada, és ideal per fer-la en família ja que l’exigència física és poca i és molt fàcil seguir el camí.
La sortida comença des del pavelló Municipal del Perelló i continua en direcció a l’entrada Sud de la població, des d’allà seguim les indicacions fins a arribar al Pont de l’Àlia, aquest primer tram té un desnivell negatiu de 144 metres, ja que passem de l’altitud de la població fins a la cota 0 de la platja. També cal tenir en compte que el ser un camí asfaltat, també hi circulen cotxes. Una vegada arribats al Pont de l’Àlia, seguim el camí vorejant totes les platges i cales del terme fins a arribar a l’Hotel de les Oliveres.
A partir d’allà toca pujar el desnivell que s’havia fet a la primera part de la ruta, és a dir 144 metres. Des d’allà enllacem amb la carretera fins a trobar un gran pont de pedra a mà dreta, després de travessar-lo per sota seguim el mateix camí fins a arribar a la població.
Previous
Next