La Bassa de l’Espinal

La Bassa de l’Espinal és un indret preuat per tots aquells aficionats a la fauna i flora, ja que s’hi preserva una vegetació verge i és un punt de cria d’ambfibis, és per això que demanem que es respecti l’entorn fent invisible el nostre pas per aquesta zona. És un lloc amb una gran tranquil·litat i on hi ha habilitat una zona de pícnic i descans. A més, el camí que condueix a la bassa és d’una gran bellesa i molt ben habilitat, fet que fa possible que es pugui arribar tant en bici com a peu.

Distància: 11 km

Durada: 2h 15'

Desnivell: 121 m

Dificultat: Fácil

Circular: No

El terreny del recorregut està pràcticament tot asfaltat i ben indicat, per tant és de nul·la dificultat per les seves característiques i estat de conservació.
Comencem la ruta des del Pavelló Municipal del Perelló i ens dirigim cap a l’entrada Nord de la població, direcció a l’antiga carretera que unia El Perelló i l’Ametlla de Mar i seguim aquest camí fins a trobar-nos un camí de terra. A la bifurcació girem a l’esquerra, a pocs metres més trenquem a la dreta i continuem un quilòmetre fins a arribar a la Bassa de l’Espinal. La tornada la fem pel mateix camí que hem vingut.
A més de les senyalitzacions que hi ha al llarg del camí, també podeu ajudar-vos amb les fotografies de l’article per assegurar-vos que aneu pel bon camí.