Camí de Ronda – GR92

Durant el camí de Ronda del GR-92 del Perelló descobrirem platges i cales d’aigua cristal·lina de somni mentre caminem entre pins i atzavares típiques de la costa mediterrània. El recorregut comença al Barranc de Perales i acaba al Pont de l’Àlia, o vicerversa. També podràs parar a descansar, durant la temporada d’estiu, a alguna de les guinguetes de davant el mar que ens anirem trobant.

Distància: 4.8 km

Durada: 1h 30'

Desnivell: 45 m

Dificultat: Fácil

Circular: No

Aquesta ruta és assequible per totes les persones i edats, encara que cal tenir en compte que com tot camí de costa té petites pujades i baixades de nivell.
Iniciem el circuit des de l’aparcament de l’Hotel Les Oliveres i ens dirigim cap a la Platja del Barranc del Cap Roig, des d’allí anem seguint les marques visibles blanc-i-vermelles que hi ha al llarg de tot el recorregut que voreja el camí. El primer punt d’interès és la famosa i reconeguda Cala Buena, seguida de Morro de Gos i Santa Llúcia. Després el terreny es converteix més aspre a la zona dels Bufadors i al Llosar de Caballé (recomanem portar bon calçat), a continuació trobareu l’Adolç del Me, Cala Garretes, Cala Moros i, finalment, el Pont de l’Àlia.
L’itinerari no contempla una ruta circular, per tant, si només disposeu d’un cotxe, haureu d’anar i tornar pel mateix camí. Si teniu dos cotxes recomanem deixar un cotxe al pàrquing de les Oliveres i un altre al Pont de l’Àlia.
Observacions: des del Pont de l’Àlia podeu iniciar la ruta de La Sendera del Pont de l’Àlia per arribar fins al Perelló a peu (són 7 km).
Previous
Next