La Roca Blanca

La Roca Blanca és l’escapada preferida pels amants de l’esport i aquells que volen gaudir d’un paisatge a vista d’ocell. La ruta avança entre els característics bancals de pedra seca del territori i les oliveres, per acabar pujant a un mirador natural panoràmic, és a dir el cim d’un turó, que ens deixa gaudir de les vistes del Coll de Balaguer, la punta del Fangar i tot el Delta de l’Ebre. A més, aquesta ruta circular també aprofita per conèixer a dos dels monuments més característics del poble, el Coll de les Forques i el Molí de Vent de l’any 1564.

Distància: 8.45 km

Durada: 2h 30'

Desnivell: 324 m

Dificultat: Moderada

Circular: Sí

Per arribar al nostre destí recomanem seguir el track o ajudar-se amb les fotografies adjuntades. L’itinerari està dissenyat per fer una ruta circular i gaudir d’un paisatge divers, però cal que tinguis en compte que també és possible anar directament a la Roca Blanca i així escurçar la distància i el temps de dedicació d’aquesta ruta.
Des del Pavelló Municipal ens dirigim a la carretera que va cap a Rasquera i a uns pocs metres més enllà ens desviem a l’esquerra. A partir d’aquell punt recomanem seguir el track o les fotografies adjuntades. Cal tenir en compte que el motiu pel qual és una ruta de dificultat moderada és per els tres forts pendents que s’han de superar, però amb tranquil·litat i equipats amb un bon calçat són accessibles per a tothom.