La Bassa de les Comes

La Bassa de les Comes és un dels punts neuràlgics per aquells perellonencs que necessiten donar-se un respir i connectar amb la natura, sense haver de dedicar gaire temps a la sortida. El recorregut circular creua entre les muntanyes del voltant del Perelló i els bancals d’oliveres fins a arribar a la zona dels molins de vent, on es pot gaudir d’una gran vista a la silueta de la Serra de Boix fins a la mar. A més, tant el tram de camí de terra com l’asfalt estan en molt bones condicions, fet que fa que la caminada sigui molt còmoda i de dificultat fàcil per a tothom.

Distància: 6.7 km

Durada: 1h 30'

Desnivell: 139 m

Dificultat: Fácil

Circular: Sí

Des del Pavelló Municipal ens dirigim en direcció a la carretera de Rasquera i ens desviem pel camí de terra, a partir d’aquest punt recomanem que se segueixin les indicacions del track i de les fotos adjuntades per arribar a la Bassa de les Comes. Una vegada arribem al nostre punt d’interès, iniciem la tornada al poble sense desviar-nos del camí amb un pendent descendent constant.

Per aquells que vulgueu allargar la vostra caminada, també hi ha l’opció d’unir aquest itinerari amb el Pantà de les Calobres, tot i que cal tenir en compte que en aquest cas la dificultat serà de nivell moderat.

Observacions: la ruta també és assequible per fer amb bicicleta de BTT, encara que recomanem tenir un mínim domini.