La Font de Tita

Una zona que et permet desconnectar i tenir una experiència immersiva de la natura i el seu entorn. La Font de Tita es caracteritza per ser un indret ombrívol al costat de tres petites basses que fan d’abeurador d’una gran quantitat d’espècies d’aus i altres animals. Està perfectament habilitada amb taules de pícnic i el camí per arribar-hi és ideal per fer-lo tant a peu, amb bici o cotxe.

Distància: 11.5 km

Durada: 2h 30'

Desnivell: 211 m

Dificultat: Fácil

Circular: No

És una ruta apta per totes les edats, tant per l’adaptació del camí per arribar-hi, com la facilitat de seguir la ruta. Iniciem l’itinerari des del Pavelló Municipal del Perelló i pugem cap a la zona nord de la població per l’Avinguda dels Xiprers, després girem a l’esquerra pel carrer que limita el poble. Seguim el camí tot recte fins el kilòmetre 3, on hem d’agafar el trencant de l’esquerra.
Una vegada superada l’única intersecció, quedaran 2 Km per arribar al final de la nostra ruta. Si tens algun dubte, pots consultar les fotografies a més de guiar-te amb les indicacions al llarg del camí. La tornada la farem pel mateix lloc on hem vingut.
Observacions: la ruta també és totalment assequible per fer amb bicicleta de BTT.